Pozovi 011 4100 400

Načini plaćanja


Proizvode koje želite da poručite putem LAKI Internet prodavnice, možete platiti na više načina:

  • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke
  • Platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
  • Platnim karticama na rate bez kamate, tokom procesa kupovine na sajtu

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku.


Plaćanje karticama

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći platne kartice istaknute na stranici. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online poručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

placanje karticom

Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

placanje karticom

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama samog procesora odnosno banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Plaćanje karticama na rate bez kamate

Ukoliko posedujete Visa, Master Card ili Maestro platnu karticu, možete platiti na ovaj način svoju porudžbinu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

placanje karticom

Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Kada unesete podatke sa kartice, sistem će automatski prepoznati da li je kartica predviđena za plaćanje na rate. Ukoliko jeste, odaberite broj rata na koji želite da podelite iznos transakcije.

placanje karticom

Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Isporuka robe je besplatna i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

Želimo vam uspešnu kupovinu.